Shoppa de kommande sommarklänningarna

Sommar är i antågande och av den anledningen kan man snabbt börja frestas av de nya vackra sommarkollektionerna, som redan börjar hitta sin plats i butikerna. Att hitta de perfekta sommarklänningarna handlar både om klänningens förmåga att sitta lätt och luftigt runt kroppen, samtidigt som designen ska skrika av sommar. Det är särskilt under sommarhögtiden som vita klänningar, långa klänningar, omlottklänningar samt blommiga- och färgglada klänningar kommer i spel. Vi kan därför dra slutsatsen att solen och värmen inte bara påverkar vårt humör, det påverkar också vårt klädval. Vi kommer därför att göra processen lite enklare för dig när du ska hitta de perfekta sommarklänningarna.

Först och främst, var ska jag leta? 

Molly&My har samlat sina förslag på de perfekta sommarklänningarna, så att du enkelt kan hitta den klänning som precis faller i din smak. Hitta det fina urvalet av sommarklänningar här. Utbudet är stort och består av märken som Y.A.S, CRAS, Pieces och många fler. Det härliga stora utbudet garanterar att det finns klänningar för varje smak.

Långa sommarklänningar gör livet enklare 

Långa klänningar är absolut idealiska på sommaren och ett måste i garderoben! Inte nog med att de är supereleganta, de är också praktiska och skyddar mot solens strålar under starka UV-dagar. Nu tänker du kanske: “Är det inte för varmt med långa klänningar på sommaren?” – Svaret är ett enkelt nej. Det handlar om att hitta en lätt och luftig klänning som säkerställer cirkulationen. Maxiklänningar och midiklänningar kan användas både under dagen och stylas mer formellt på kvällen med ett par klackar eller sandaler. Gör dig själv tjänsten att kolla in märken som Black Colour, Liberte, Noella och Karmamia.

Korta sommarklänningar är perfekta för de varma dagarna 

Dags att få färg på benen eller visa upp de solbruna benen? Då är det definitivt korta klänningar du ska satsa på. De korta klänningarna är perfekta både under dagen och för de varma sommarkvällarna. Om kvällen blir kall kan du alltid kombinera klänningen med en stickad tröja, vilket absolut inte sänker outfiten. Blommiga korta klänningar hittar du hos RAVN RAVN. Annars kan du ta en titt på Neo Noir, Valentin Studio och Gestuz.

Vita sommarklänningar – För de perfekta sommardagarna 

Man kan inte gå fel med vita klänningar på sommaren och därför om du väljer en vit klänning, har du en säker vinnare år efter år. “Men bör jag inte ha lite färg på kroppen innan jag ger mig in i den vita färgen?” – Det korta svaret är nej. Den vita färgen kontrasterar mot andra färger och därför om du önskar en snygg nyans, kommer en vit klänning hjälpa dig att se mer solbränd ut. Voila, perfekt och enkelt hela sommaren.